Asukastalo Mylläri

Yleistä tietoa asukastalosta


Asukastalon toiminta on kesätauolla 22.6.-30.7.2017. Emme ota vastaan tilavarauspyyntöjä kyseiselle ajalle. Vastaamme myös uusiin tilanvarauskyselyihin ym. asioihin kesälomiemme jälkeen 31.7.2017 alkaen. Hyvää kesää kaikille alueen asukkaille ja yhteistyökumppaneille!


Asukastalo Mylläri, Kvartershuset Mjölnaren - se pyöreä rakennus ostarin keskellä - toimii uuden Myllypuron ostarin sisäpihalle rakennetussa ns. paviljonkirakennuksessa osoitteessa Kiviparintie 2 J, 00920 Helsinki. Samassa rakennuksessa toimii mm. Myllypuron mediakirjasto.

Asukastalon toiminnan rahoittaa Helsingin kaupunki ja sen koordinoimisesta vastaa Myllypuro-seura ry yhteistyössä kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan asukastalotyön kanssa. Taloon nimetty vastuutyöntekijä koordinoi talossa konkreettisesti järjestettävää toimintaa ja vastaa talon räätälöidystä työllistämisestä. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään maksutonta kaikille avointa toimintaa asukastalolla, ota yhteyttä: sosiaaliohjaaja Johanna Kankkunen johanna.kankkunen@hel.fi p. 09 3106 1953 / 050 337 7767.

Tiloja voi varata yleishöydyllisen toiminnan lisäksi myös yksityistilaisuuksiin. Tarkista ensin vapaat ajat sähköisestä kalenterista: Avaa tilavarauskalenteri tästä.

Aulassa on esillä kuukausittain vaihtuva taidenäyttely. Muina erikseen varattavina tiloina asukastalossa on moderni keittiö, kokoushuone ja sali, joka voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi.

Asukastalon aula ja yleisövessat ovat auki Myllypuron Mediakirjaston aukioloaikojen mukaisesti: ma–to 9.00–20.00, pe 9.00–16.00 ja la 10.00–16.00. Kesäaikana kirjastoissa on hieman suppeammat aukioloajat.

Asukastalo Myllärin konttorimme ja asiakaspalvelumme ovat auki arkipäivisin ma-to klo 9.00-16.30 ja pe 9.00-16.00. La ja su suljettu. Voit tulla kysymään tilojen varaamisesta tai muusta talon toimintaan liittyvistä asioista. Asiakaspalvelunumeromme on p. 040 825 6956 ja sähköpostimme: myllarin.tilavaraukset@hel.fi

Muista käydä tykkäämässä asukastalo Myllärin Facebook-sivua! Tiedotamme Facebookin kautta talossa järjestettävästä toiminnasta ja tapahtumista.

Konttorilla on myynnissä Myllypuro-seuran julkaisema 200-sivuinen Myllypuron historiikkikirja (15 €) ja Myllypuron taskukokoinen kotikaupunkipolkuopas (2 €).

Myllypuron alueen tiedotuslehteä Myllyviestiä on julkaistu vuodesta 1999 lähtien kerran vuodessa keväisin. Sen toimittavat vapaaehtoiset myllypurolaiset ja se jaetaan kaikkiin myllypurolaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Myllyviestin voi myös noutaa asukastalo Mylläristä ja mediakirjastolta.

 

Artikkeleita