Tilanvaraus

Tilan varaaminen asukastalo Mylläristä

 (Päivitetty 25.9.2017)

Ajankohtaista:

 Asukastalo Mylläri on joulutauolla 20.12.2017-1.1.2018, joten emme ota tuolle ajalle tilavarauksia.

Tiedoksi tilanvaraajille, että kokoushuoneemme on poissa käytöstä presidentinvaalin ennakkoäänestyksen vuoksi 15.1.-7.2.2018. 

Teemme pitkäaikaiset tilavarauspyynnöt lukukausi kerrallaan: touko-kesäkuuhun mennessä tehdyt varaukset elokuu-joulukuun ajalle sekä joulukuuhun mennessä tehdyt varaukset tammi-kesäkuun ajalle. Heinäkuussa asukastalo on useimmiten kiinni.

Tiloja voivat vuokrata 21 vuotta täyttäneet oikeustoimikelpoiset henkilöt. Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu alueen yhdistysten ja asukkaiden toimintaan sekä Helsingin kaupungin työntekijöiden käyttöön. Asukastalo on poliittisesti ja uskonnollisesti neutraali.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hei tilojen varauksesta kiinnostunut! Lue ohjeet ja alla oleva teksti huolellisesti ensin: Myllärin tilojen varaamisohjeita TÄSSÄ linkissä.

 
 
 Katso sitten tilojen reaaliaikaisesta varauskalenterista onko toivomasi ajankohta vapaana: Avaa varauskalenteri tästä! Arkisin tiloja voi varata klo 7.00-21.00 välillä sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 7.00-22.00 sekä viikonloppuisin tarvittaessa sovitusti klo 24 saakka.
 
Varatessasi tiloja muistathan varata kellonajat siten, että aikaa jää myös mahdollisille esivalmisteluille, loppusiivoukselle sekä pöytien ja tuolien järjestelyille. Jos esimerkiksi ryhmänne haluaa keittää kahvit tilaisuuteenne, muistathan varata myös keittiötilan. Tilanvaraus alkaa siitä ja loppuu siihen, mitä on kirjattu sopimukseen. Kaikista tilavarauksista tehdään kirjalliset sopimukset ennen tilaisuuksien ajankohtia.
 
Jos haluat varata Myllärin tiloja, avaa ja täytä tämä sähköinen lomake. Vaihtoehtoisesti täytä paperilomake Myllärissä ja tuo toimistolle tai tee varaus puhelimitse. Täyttämällä yllä olevan hakemuskaavakkeen sähköisesti nopeutat kuitenkin varausprosessia. Paperilomakkeita löytyy joka tapauksessa sekä asukastalon aulasta että toimistosta.
 
Tilojen varausmaksu on 19,96 € / h sis. ALV riippumatta siitä kuinka monta tilaa varataan käyttöön. Lasku lähetetään tilanvaraajalle tilaisuuden jälkeen. Yleishyödylliset toimijat voivat varata tiloja maksutta sopimuksen mukaan.
 
  • Asiakaspalvelumme ottaa tilavarauksia ja muita kyselyitä (esim. taidenäyttelyvaraukset ja tilojen esittelypyynnöt) vastaan numerossa: 09 310 73013 ja 040 8256956 sekä sähköpostilla osoitteessa myllarin.tilavaraukset@hel.fi sekä toimistossa konttorin aukioloaikana arkisin
 
Peruutattehan käyttämättömän tilavarausaikanne hyvissä ajoin eli viimeistään viikkoa aikaisemmin sekä ns. pitkäaikaisissa tai toistuvissa viikottaisissa varauksissa kaksi päivää ennen tilaisuuden alkamista. Myös viikoittaisissa varauksissa ilmoittakaa ystävällisesti jos ette ole tulossa ollenkaan, jotta tiloihin ei tule turhaan tyhjäkäyntiä!
 
 
 
VARATTAVINA TILOINA MYLLÄRISSÄ OVAT:
 
1) Kokoushuone (pinta-ala 39m2), sisältää mm. videotykin, mankan, kopiokoneen, valkokankaan sekä tussitaulun ja pimennysverhot sekä pöydät ja tuolipaikat 18:lle
 
2) Sali A (54,5m2), sisältää pienen esiintymislavan, ns. korkeamman puhujapöydän, läppärin, kauittimia, mikserin, videotykin, värivaloja, valkokankaan ja pimennysverhot
 
3) Sali B (55,5m2), sisältää tv:n
 
4) Ammattilaistasoinen keittiötila (10m2) kahdella induktiotasoisella lattialiedellä. Keittiöstä löytyy lisäksi mm. astianpesukone, korkea jääkaappi ilman pakastinlokeroa, kahvinkeittimiä, vedenkeitin, termoksia sekä ruoanlaittoastioita sekä ruokailu- ja kahvitusastioita. Suurin osa astioista on salin kaapeissa. Tällä hetkellä (11.9.) mikroaaltouuni ei ole valitettavasti käytössä. Jokainen tilanvaraaja siistii keittiötilan, tyhjentää ja huuhtelee termarit, tyhjentää jääkaapista omat eväät ja avatut (maito)tölkit, pyyhkii pöytätasot ja muut pinnat, vie roskat sekä tiskaa astiat ja vie astiat omille paikoilleen.
 
5) Aulatila taidenäyttelyiden avajaisia varten. Aulatila on muulloin tarkoitettu arkisin päiväsaikaan rauhallista työskentelyä varten.
 
Sali A:n ja B:n väliin voi laittaa väliseinän. Suosittelemme kuitenkin varaamaan koko salin isommalle porukalle. Salia emme kuitenkaan suosittele vauhdikkaisiin liikuntalajeihin emmekä lastenjuhlia varten turvallisuussyiden takia.  Samanaikaisesti koko saliin mahtuu istumaan ilman pöytiä max. 80 henkilöä, mikäli käytetään osittain jakkaroita. Koko asukastalossa voi olla maksimissaan 80 ihmistä samanaikaisesti turvallisuus- ja pelastussyiden takia. Otattehan huomioon, että kaikissa tiloissa on jonkin verran kaappeja ja muita huonekaluja, jotka pienentävät vapaata tilaa.
 
Asukastalosta löytyy lisäksi kaksi asiakas-wc:tä sekä inva-wc, jossa on myös lastenhoitopöytä sekä potta. Huom! Vain inva-wc on käytettävissä viikonloppuisin. Tilanvaraajat voivat käyttää lauantaisin ja sunnuntaisin tarvittaessa muita wc-tiloja omilla laina-avaimillaan ja lukita wc-tilojen ovet käytön jälkeen.
 
Talon huonekaluja ja varusteita:
- käsinojattomia tuoleja koko talosta löytyy 75 kpl
- käsinojallisia tuoleja 18 kpl
- jakkaroita 29 kpl
- pulpettimallisia pöytiä (koko n. 45cm x 120cm) löytyy kokoushuoneesta 9 kpl sekä salista 28 kpl
- aulassa muutamia pieniä pyöreitä pöytiä
- tarjoiluvaunuja 3 kpl
- isoja vaaterekkitelineitä pyörillä varustettuna ja henkarien kera 3 kpl
- syöttötuoli lapselle 1 kpl
 
Lainattavat tarvikkeet tilaisuuksiin:
- fläppitaulu 1 kpl sekä tussit (salissa)
- läppäreitä 3 kpl (joista 1 kpl esillä salissa)
- adapteri läppäriin, jotta saa yhdistettyä videotykkiin (kokoushuoneessa tarve) 1 kpl
- irrallinen DVD-asema läppäriin 1 kpl
- mankka 1 kpl (kokoushuoneessa)
- langattomia mikrofoneja 3 kpl
- ns. madonna-mikrofoni 1 kpl
- kannettava pienikokoinen mikseri kahdella mikrofonilla esim. ulkokäyttöön 1 kpl
- pienet kauittimet kannettavaan mikseriin 2 kpl sekä niiden telineet
- Nord Piano -merkkinen sähköpiano 1 kpl (tilanvaraaja lainaa mediakirjastolta)
- jumppamattoja 15 kpl
- vilttejä jumppaan 15 kpl
- roskapihtejä 6 kpl
- lukollinen lokero ryhmän omaan pitkäaikaiseen käyttöön (aulatilassa myös lukittavia pieniä lokeroita 1 euron pantilla yhdeksi päiväksi käyttöön)
 
 
Lainattavat astiat ja ruoanlaittovälineet:
- tärkeimmät päivitetään myöhemmin tälle sivustolle, kysy henkilökunnalta tarvittaessa lisää
  
Mikäli tarvitset yllä olevia tarvikkeita, muistathan varata ne etukäteen henkilökunnalta tilavarauksen yhteydessä. Kaikki huonekalut ja lainatut tavarat palautetaan paikoilleen tilaisuuden loputtua. Myllypuron mediakirjaston henkilökunta opastaa mm. mikserin ja värivalojen perusteellisessa käytössä, mikäli varaa kirjaston henkilökunnalta etukäteen ajan siihen vähintään viikkoa aikaisemmin ennen oman tilaisuuden ajankohtaa. Sähköpiano on myös lainattavissa mediakirjastolta, kunhan muistaa varata sen hyvissä ajoin, ettei tule päällekkäisiä varauksia.
 
Koko talossa on maksuton langaton internet (Wi-Fi / WLAN).
 
Asukastalo on ilmastoitu. Pyydämme kuitenkin välttämään voimakkaiden hajusteiden käyttöä.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Jokainen tilanvaraaja sitoutuu jättämään kaikki käyttämänsä tilat (myös wc-tilat) siistiin kuntoon tilaisuutensa päätettyä sekä laittavat pöydät ja tuolit takaisin sovittuun järjestykseen.
 
Huom! Lauantaisin ja sunnuntaisin sekä suurien tilaisuuksien jälkeen tilanvaraajat tyhjentävät myös keittiön ja wc-tilojen roskikset tilaisuutensa päätyttyä, sillä perussiivous tapahtuu seuraavan kerran vasta maanantai-iltaisin. Lisäksi tilanvaraaja on vastuussa siitä, ettei kukaan ulkopuolinen pääse sisätiloihin esim. ulko-ovista tilaisuutensa aikana sekä ennen tilaisuutta tai sen jälkeen erityisesti silloin, kun Myllärin konttori ja mediakirjasto ovat kiinni.
 
Tilanvaraaja huolehtii siitä, että sekä huoneiden ovet että ulko-ovi ovat varmasti lukossa, kun ryhmä lähtee pois asukastalosta. Viikonloppuisin ja arkisin myöhään illalla asukastaloon tulijoita pyydetään käyttämään mediakirjaston puoleista ulko-ovea, ei siis Kotipizzan puoleista ulko-ovea. Tätä kautta kaikki poistuvat myös ulos turvallisuussyistä. Ulko-ovi suljetaan avaimella myös ylälukosta, ja tilanvaraaja varmistaa että ulko-ovi on varmasti kiinni. Henkilökunta näyttää etukäteen tilanvaraajille, miten ulko-ovi suljetaan jne.
 
Huoneiden ja wc-tilojen kattovalaisimet sammutetaan lisäksi tilaisuuksien jälkeen, mutta käytävän kattovalot pidetään aina päällä (24 h).
 
Mikäli tilat jätetään siivoamatta tai huonoon kuntoon, tai tiloista häviää tavaroita, tästä peritään siivouspalkkio ynnä muut kulut tilanvaraajalta. Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.
 
Voitte tulla tarvittaessa tutustumaan tiloihimme konttorin aukioloaikoina ennen varaamista, mutta varmistakaa, että tilat, jotka haluatte nähdä, ovat tulonne aikana vapaina. Kaikille tilanvaraajille esitellään tilat viimeistään sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Sopikaa tästäkin kanssamme jo etukäteen, kiitos.
 
 

Asukastalo Myllärin konttori ja asiakaspalvelu ovat auki arkipäivisin:

ma-to klo 9.00-16.30

pe klo 9.00-16.00 

la suljettu

su suljettu