Aija Staffans jatkaa HELKAN puheenjohtajana

565
aijastaffans.jpg
aijastaffans.jpg

Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liitto ry HELKA valitsi Aija Staffansin jatkamaan puheenjohtajana vuonna 2008. HELKAN sääntömääräinen syyskokous pidettiin Viikin Gardenian viihtyisässä ympäristössä tiistaina 27.11.2007.

Kokouksessa valittiin hallituksen varsinaiset ja varajäsenet sekä asiantuntijajäsen erovuoroisten tilalle. Tällä kertaa erovuorossa olivat Eteläinen, Keskinen ja Läntinen suurpiiri sekä asiantuntijajäsen.

Asiantuntijana jatkaa Martti Helminen. Eteläistä suurpiiriä hallituksessa edustavat Marja Alestalo-Häyrinen vars. ja Lea Virtala varalla. Keskisestä suurpiiristä valittiin Ulla Agopov vars. ja Timo Puska varalle. Läntisessä suurpiirissä jatkavat Tuula Salo vars. ja Jouko Hömppi varalla. Yhdistyksen tilejä tarkastavat Saara E. Tolonen ja Leena Ahtila varsinaisina ja varalla Marja-Terttu Hall ja Pentti Hellevaara.

Yhdistyksen jäsenmaksu, toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esittämässä muodossa.

Käsiteltiin Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liitto ry nimenmuutosehdotus ja sen edellyttämä Helkan sääntömuutosesitys. Keskustelun jälkeen hyväksyttiin, että yhdistyksen nimi on Helsingin kaupunginosayhdistykset ry, josta käytetään lyhennettä Helka. Lisäksi hyväksyttiin lisäysehdotus, että yhdistyksen kotikieli on Suomi. Uudet säännöt tulevat korvaamaan 27.3.200 hyväksytyt säännöt.

Kokousedustajat saateltiin kotimatkalle joulukukan kera.

Kokouksessa mukana
Markku Hämäläinen
Myllypuro-Seuran kokousedustajana