Asukasilta ja Myllypuro-seuran kevätkokous ma 21.3.2016

376

Asukasillan aiheena Myllypuron täydennysrakentaminen

Maanantaina 21.3.2016 klo 17.00–18.30 ennen Myllypuro-seuran kevätkokousta järjestetään asukastalo Myllärissä kaikille avoin asukastilaisuus, jonka aiheena on Myllypuron täydennysrakentamisen nykyvaihe.

Alustajiksi saamme kaupunkisuunnitteluvirastosta monille jo vuosien varrelta tutut, asiantuntevat virkamiehet: toimistopäällikkö Anri Lindenin, liikennesuunnittelija Jussi Jääskän ja vuorovaikutussuunnittelija Juha-Pekka Turusen.

Täydennysrakentaminen on paljon puhuttanut myllypurolaisia viime vuosina, sillä haluamme kaikki säilyttää alueemme vehreän erityislaadun samalla kun toivomme kehitystä ja aina vain parempaa tulevaisuutta kaupunginosallemme.

Tervetuloa siis kysymään ja keskustelemaan! Asukastilaisuuden jälkeen ennen kevätkokousta tarjolla pullakahvit.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään klo 19.00 alkaen asukastalo Myllärissä osoitteessa Kiviparintie 2 J.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 §:ssä mainitut asiat: vuoden 2015 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen sekä tuodaan tiedoksi ajankohtaisia asioita. Esityslista, toimintakertomus ja tilinpäätös ovat jaossa kokouspaikalla.

Järjestöjäsenet, muistakaa edustajanne valtakirja!

Seura toivottaa uudet jäsenet ja uudet ideat, tapahtumat ja toimintamuodot lämpimästi tervetulleiksi! Tule mukaan kehittämään Myllypuroa entistäkin paremmaksi asuinpaikaksi!

Hallitus