Asukastalo Mylläri

2003

Asukastalo Mylläri, Kvartershuset Mjölnaren – se pyöreä rakennus ostarin keskellä – toimii uuden ostarin sisäpihalle rakennetussa ns. paviljonkirakennuksessa osoitteessa Kiviparintie 2 J, 00920 Helsinki.

Asukastalo Myllärin toiminnan rahoittaa Helsingin kaupunki ja sen koordinoimisesta vastaa Myllypuro-Seura ry yhteistyössä kaupungin  sosiaali- ja terveysviraston aluetyön yksikön kanssa. Aluetyön yksikön taloon nimetty vastuutyöntekijä koordinoi talossa konkreettisesti järjestettävää toimintaa ja vastaa talon räätälöidystä työllistämisestä.  

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään maksutonta kaikille avointa toimintaa asukastalolla, ota yhteys Sosiaaliohjaaja Johanna Kankkunen   p.09-310 61953. johanna.kankkunen@hel.fi

Tiloja voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Tarkista ensin varauskalenterin tilanne.

Asukastalo Myllärin konttori on auki ma-to klo 9-16.30 ja pe 9-16.00. Konttorin asiakaspalvelunumero on 040 825 6956 ja sähköposti myllarin.tilavaraukset@hel.fi.

Konttorilta voit tulla kysymään asukastalon tilojen varaamisesta tai muusta talon toimintaan liittyvistä asioista. Muista käydä tykkäämässä asukastalo Myllärin Facebook-sivua!

Konttorilla on myynnissä Myllypuro-Seuran julkaisema Myllypuron historiikki,  kaupunginosa-teepaita ja  Myllypuron kotikaupunkipolku vihko. 

Aulassa on esillä kuukausittain vaihtuva taidenäyttely. Muina erikseen varattavina tiloina asukastalossa on moderni keittiö, kokoushuone ja sali, joka voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi.

Asukastalon aula ja yleisövessat ovat auki Myllypuron Mediakirjaston aukioloaikojen mukaisesti: ma–to 9–20, pe 9–16 ja la 10–16.