Tilanvaraus

Tilan varaaminen asukastalo Mylläristä - How to rent the rooms at Community House Mylläri

Tilanvaraussopimus tehdään kaikkien tilanvaraajien kanssa

(Päivitetty 25.9.2018)

Asukastalo Myllärin konttori ja asiakaspalvelu ovat auki arkipäivisin:

Puh. 09 310 73013 / 040 825 6956 (tekstiviestit ja WhatsApp)

Sähköposti: myllarin.tilavaraukset@hel.fi

 

ma-to klo 9.00-16.30

pe klo 9.00-16.00 

la-su suljettu

 

PIKALINKKI tilanvarauslomakkeeseen

 

Some instructions in English 

Ulko-oven sulkemisohjeet - How to close the doors

 

_____________________________________________________________

HUOM! Laina-avaimet tulee palauttaa takaisin Myllärin henkilökunnalle yhden tai kahden arkipäivän kuluttua tilaisuuden päättymisestä aukioloaikojen puitteissa.

NOTICE! Please leave the key borrowed from us within one or two days after your event.

_____________________________________________________________ 

AJANKOHTAISTA:

Myllärin konttori on suljettu:

- pe 23.11.2018

- pe 7.12.2018

- la 22.12.2018 - ti 1.1.2019 (ei tilavarauksia tälle ajankohdalle)

Teemme pitkäaikaiset tilavarauspyynnöt lukukausi kerrallaan: touko-kesäkuuhun mennessä tehdyt varaukset elokuu-joulukuun ajalle sekä joulukuuhun mennessä tehdyt varaukset tammi-kesäkuun ajalle.

 

Tiloja voivat vuokrata 18 vuotta täyttäneet oikeustoimikelpoiset henkilöt. Tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu alueen yhdistysten ja asukkaiden toimintaan sekä Helsingin kaupungin työntekijöiden käyttöön. Asukastalo on poliittisesti ja uskonnollisesti neutraali.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hei tilojen varauksesta kiinnostunut! Lue ohjeet ja alla oleva teksti huolellisesti ensin: Myllärin tilojen varaamisohjeita TÄSSÄ linkissä.

 
 
 Katso sitten tilojen reaaliaikaisesta varauskalenterista onko toivomasi ajankohta vapaana: Avaa varauskalenteri tästä! Arkisin tiloja voi varata klo 7.00-21.00 välillä (tai sovitusti klo 22 saakka) sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 7.00-22.00. Hiljaisuus Myllypuron ostarilla alkaa klo 22.
 
Varatessasi tiloja muistathan varata kellonajat siten, että aikaa jää myös mahdollisille esivalmisteluille, loppusiivoukselle sekä pöytien ja tuolien järjestelyille. Jos esimerkiksi ryhmänne haluaa keittää kahvit tilaisuuteenne, muistathan varata myös keittiötilan. Tilanvaraus alkaa siitä ja loppuu siihen, mitä on kirjattu sopimukseen. Kaikista tilavarauksista tehdään Helsingin kaupungin viralliset ja kirjalliset sopimukset ennen tilaisuuksien ajankohtia.
 

Jos haluat varata Myllärin tiloja, avaa ja täytä tämä sähköinen lomake.

Vaihtoehtoisesti täytä paperilomake Myllärissä ja tuo toimistolle tai tee varaus puhelimitse. Täyttämällä yllä olevan hakemuskaavakkeen sähköisesti nopeutat kuitenkin varausprosessia. Paperilomakkeita löytyy joka tapauksessa sekä asukastalon aulasta että toimistosta.

 

Tilojen varausmaksu on 19,96 € / h sis. ALV riippumatta siitä kuinka monta tilaa varataan käyttöön. Lasku lähetetään tilanvaraajalle tilaisuuden jälkeen. Yleishyödylliset toimijat voivat varata tiloja maksutta sopimuksen mukaan sekä Helsingin kaupungin työntekijöille tilanvaraus on maksutonta työaikana.
  • Asiakaspalvelumme ottaa tilavarauksia ja muita kyselyitä (esim. taidenäyttelyvaraukset ja tilojen esittelypyynnöt) vastaan numerossa: 09 310 73013 ja 040 8256956 (tekstiviestit ja Whatsapp) sekä sähköpostilla osoitteessa myllarin.tilavaraukset@hel.fi sekä toimistossa konttorin aukioloaikana arkisin
 
Peruutattehan käyttämättömän tilavarausaikanne hyvissä ajoin eli viimeistään viikkoa aikaisemmin sekä ns. pitkäaikaisissa tai toistuvissa viikottaisissa varauksissa kaksi päivää ennen tilaisuuden alkamista. Myös viikoittaisissa varauksissa ilmoittakaa ystävällisesti jos ette ole tulossa ollenkaan, jotta tiloihin ei tule turhaan tyhjäkäyntiä!
 
 
 
VARATTAVINA TILOINA MYLLÄRISSÄ OVAT:
 
1) Kokoushuone (pinta-ala 39m2), sisältää mm. videotykin, mankan, kopiokoneen, valkokankaan sekä tussitaulun ja pimennysverhot sekä pöydät ja tuolipaikat 16:lle
 
2) Sali A (54,5m2), sisältää pienen esiintymislavan, ns. korkeamman puhujapöydän, läppärin, kauittimia, mikserin, videotykin, värivaloja, valkokankaan ja pimennysverhot
 
3) Sali B (55,5m2), sisältää tv:n
 
4) Ammattilaistasoinen keittiötila (10m2) kahdella induktiotasoisella lattialiedellä. Keittiöstä löytyy lisäksi mm. astianpesukone, korkea jääkaappi ilman pakastinlokeroa, mikroaaltouuni, kahvinkeittimiä, vedenkeitin, termoksia sekä ruoanlaittoastioita sekä ruokailu- ja kahvitusastioita. Suurin osa astioista on salin kaapeissa. Keittiössä oleva pakastin on ainoastaan Myllärin omassa käytössä. Jokainen tilanvaraaja siistii keittiötilan, tyhjentää ja huuhtelee termarit, tyhjentää jääkaapista omat eväät ja avatut (maito)tölkit, pyyhkii pöytätasot ja muut pinnat, vie roskat sekä tiskaa astiat ja vie astiat omille paikoilleen.
 
5) Aulatila taidenäyttelyiden avajaisia varten. Aulatila on muutoin tarkoitettu arkisin päiväsaikaan rauhallista työskentelyä varten.
 
Sali A:n ja B:n väliin voi laittaa väliseinän. Suosittelemme kuitenkin varaamaan koko salin isommalle porukalle. Salia emme kuitenkaan suosittele vauhdikkaisiin liikuntalajeihin emmekä lastenjuhlia varten turvallisuussyiden takia.  Samanaikaisesti koko saliin mahtuu istumaan ilman pöytiä max. 80 henkilöä, mikäli käytetään osittain jakkaroita. Koko salissa voi olla maksimissaan 80 ihmistä samanaikaisesti turvallisuus- ja pelastussyiden takia. Otattehan huomioon, että kaikissa tiloissa on jonkin verran kaappeja ja muita huonekaluja, jotka pienentävät vapaata tilaa.
 
Asukastalon kaikissa huoneissa on kohtalainen äänieristys. Huomioithan muut asukastalon käyttäjät.
 
Asukastalosta löytyy lisäksi kaksi asiakas-wc:tä sekä inva-wc, jossa on myös lastenhoitopöytä sekä potta. 
 
Talon huonekaluja ja varusteita:
- käsinojattomia tuoleja koko talosta löytyy 75 kpl
- käsinojallisia tuoleja 18 kpl
- jakkaroita 29 kpl
- pulpettimallisia pöytiä (koko n. 45cm x 120cm) löytyy kokoushuoneesta 8 kpl sekä salista 30 kpl
- aulassa muutamia pieniä pyöreitä pöytiä
- tarjoiluvaunuja 3 kpl
- isoja vaaterekkitelineitä pyörillä varustettuna ja henkarien kera 3 kpl
- syöttötuoli lapselle 1 kpl
 
Lainattavat tarvikkeet tilaisuuksiin:
- fläppitaulu 1 kpl sekä tussit (salissa)
- läppäreitä 3 kpl (joista 1 kpl esillä salissa)
- adapteri läppäriin, jotta saa yhdistettyä videotykkiin (kokoushuoneessa tarve) 1 kpl
- irrallinen DVD-asema läppäriin 1 kpl (pyydettäessä)
- mankka 1 kpl (kokoushuoneessa)
- langattomia mikrofoneja 3 kpl
- ns. madonna-mikrofoni 1 kpl
- kannettava pienikokoinen mikseri kahdella mikrofonilla esim. ulkokäyttöön 1 kpl
- pienet kauittimet kannettavaan mikseriin 2 kpl sekä niiden telineet
- Nord Piano -merkkinen sähköpiano 1 kpl (tilanvaraaja lainaa mediakirjastolta)
- jumppamattoja 15 kpl
- vilttejä jumppaan 15 kpl
- roskapihtejä 6 kpl
- A-mallisia ständejä 4 kpl
- verenpainemittari 1 kpl
- siirtojalusta pyörillä varustettuna 1 kpl (salissa)
- lukollinen lokero ryhmän omaan pitkäaikaiseen käyttöön (aulatilassa myös lukittavia pieniä lokeroita 1 euron pantilla yhdeksi päiväksi käyttöön)
 
 
Lainattavat astiat ja ruoanlaittovälineet:
- Mylläristä löytyy monipuolinen astiasto sekä ruuanlaittovälineet
- tärkeimmät päivitetään myöhemmin tälle sivustolle, kysy henkilökunnalta tarvittaessa lisää
  
Mikäli tarvitset yllä olevia tarvikkeita, muistathan varata ne etukäteen henkilökunnalta tilavarauksen yhteydessä. Kaikki huonekalut ja lainatut tavarat palautetaan paikoilleen tilaisuuden loputtua.
 
Salin vakiopöytäjärjestys
 
 
 
Myllypuron mediakirjaston henkilökunta opastaa mm. mikserin ja värivalojen perusteellisessa käytössä, mikäli varaa kirjaston henkilökunnalta etukäteen ajan siihen vähintään viikkoa aikaisemmin ennen oman tilaisuuden ajankohtaa. Sähköpiano on myös lainattavissa mediakirjastolta, kunhan muistaa varata sen hyvissä ajoin, ettei tule päällekkäisiä varauksia.
 
Koko talossa on maksuton langaton internet (Wi-Fi / WLAN). Helsingin kaupungin työntekijöiden intranet-yhteys (EKSAT) toimii käytettäessä omaa työkannettavaa.
 
Asukastalossa on koneellinen ilmastointijärjestelmä. Pyydämme kuitenkin välttämään voimakkaiden hajusteiden käyttöä.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Jokainen tilanvaraaja sitoutuu jättämään kaikki käyttämänsä tilat (myös wc-tilat) siistiin kuntoon tilaisuutensa päätettyä sekä laittavat pöydät ja tuolit takaisin sovittuun järjestykseen.
 
Huom! Perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä suurien tilaisuuksien jälkeen tilanvaraajat tyhjentävät myös keittiön ja wc-tilojen roskikset tilaisuutensa päätyttyä, sillä perussiivous tapahtuu seuraavan kerran vasta maanantai-aamuna. Lisäksi tilanvaraaja on vastuussa siitä, ettei kukaan ulkopuolinen pääse sisätiloihin esim. ulko-ovista tilaisuutensa aikana sekä ennen tilaisuutta tai sen jälkeen erityisesti silloin, kun Myllärin konttori ja mediakirjasto ovat kiinni.
 
Ilta- ja viikonloppukäyttäjille lainataan avain, joka palautetaan Myllärin konttoriin mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen arkipäivisin. Roskat viedään ostarin jätekatokseen, jonne pääsee Mylläristä lainattavalla kulkuläpyskällä iltaisin ja viikonloppuisin.
 
Tilanvaraaja huolehtii siitä, että sekä huoneiden ovet että ulko-ovi ovat varmasti lukossa, kun ryhmä lähtee pois asukastalosta. Sammutattehan myös äänentoistolaitteet ja kaiuttimiset. Viikonloppuisin ja arkisin myöhään illalla asukastaloon tulijoita pyydetään käyttämään mediakirjaston puoleista ulko-ovea, ei siis Kotipizzan puoleista ulko-ovea. Tätä kautta kaikki poistuvat myös ulos turvallisuussyistä. Ulko-ovi suljetaan avaimella myös ylälukosta, ja tilanvaraaja varmistaa että ulko-ovi on varmasti kiinni. Henkilökunta näyttää etukäteen tilanvaraajille, miten ulko-ovi suljetaan jne.
 
Ulko-oven lukitsemisohje
 
Huoneiden ja wc-tilojen kattovalaisimet sammutetaan tilaisuuksien jälkeen, mutta käytävän ja aulan kattovalot pidetään aina päällä (24 h).
 
Mikäli tilat jätetään siivoamatta tai huonoon kuntoon, tai tiloista häviää tavaroita, tästä peritään siivouspalkkio ynnä muut kulut tilanvaraajalta. Tiloissamme on tallentava kameravalvonta 24/7.
 
Voitte tulla tarvittaessa tutustumaan tiloihimme konttorin aukioloaikoina ennen varaamista, mutta varmistakaa, että tilat, jotka haluatte nähdä, ovat tulonne aikana vapaina. Kaikille tilanvaraajille esitellään tilat viimeistään sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Sopikaa tästäkin kanssamme jo etukäteen, kiitos.