Hae tietoja tarpeisiisi (vanha)

457

Helsingin kaupunki julkaisee internetissä uuden kuntalaispalvelun, Palvelu-kartan. Kartalta löytyy nyt suurin osa Helsingin palveluista ja toimipisteistä. Vuoden 2009 puolella kartalle lisätään myös tapahtumat. Avaa Palvelukartta tästä.


Ilmaiset wlan-yhteydet Helsingissä. Hae tästä. Myllypurossa Lehtisalissa (Kirjasto) Kivensilmänkuja 2 on Stadinetti-yhteys. Se on avoin verkko, jonka tietoliikennettä ei ole palveluntarjoajan toimesta salattu. Palveluun kirjautumisen yhteydessä annettavat käyttäjätunnukset ja salasanat käyttävät kuitenkin salattua SSL-yhteyttä. Lisää Stadinetin ohjeita tästä linkistä.


Helsingin Sanomat on avannut uuden verkkopalvelun, joka yhdistää pääkaupunkiseudulla toimivan palveluhaun, menotiedot, uutiset ja käyttäjien itse luomat suosikkipaikat.


Luontotietojärjestelmä on avattu osoitteessa www.hel.fi/luontotieto tai  http://ptp.hel.fi/ltj/

Luontotietojärjestelmä on avattu osoitteessa  tai 


Pääkaupunkiseudun kaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen ovat avanneet uuden seutuportaalin, joka palvelee sekä pääkaupunkiseudun että 14 kunnan Helsingin seudun asukkaita sekä muita seudulla asioivia.

Seutuportaali löytyy suomen- ja ruotsinkielisinä osoitteista http://www.helsinginseutu.fi  ja http://www.helsingforsregionen.fi. Myöhemmin julkaistaan myös englanninkielinen sivusto.


Helsingin uusi paikkatietopalvelu ptp.hel.fi tarjoaa kansalaisille monipuolista ja tarkkaa tietoa. Palvelusta löytyvät Helsingin opaskartta, kiinteistökartta, kaupungin ilmakuva-aineisto sekä ajantasainen asemakaavakartta.