Helykoti laajentaa

547

Myllypuron Helykodin laajennuksen maanrakennustyöt on nyt aloitettu. Arvioitu kokonaisrakennusaika on kesäkuuhun 2008 saakka.

Kaivinkoneet ovat aloittaneet maanrakennustyöt tulevalla työmaalla. Kuvassa vasemmalla Helykoti, taustalla häämöttävät ostoskeskus ja Yläkiventie 3 ja oikeassa laidassa Yläkiventie 5 pysäköintialue. Onko tämän rakennuksen aloittaminen lähtölaukaus muullekin rakentamiselle ostoskeskuksen ympäristössä?

Uuteen kiinteistöön tulee 58 ikäihmisten vuokra-asuntoa. Huoneistojen koot vaihtelevat 41,5 – 52 m2:iin. Kiinteistöön tulee asuntojen lisäksi 2 saunaosastoa, väestönsuoja/varastotiloja sekä toimisto että yhteistiloja.

Kiinteistöä varten on perustettu As Oy Yläkivi, joka tulee hallinnoimaan kiinteistöä. Myllypuron Helykodin ja As. Oy Yläkiven välille rakennetaan maanalainen yhdyskäytävä helpottamaan kiinteistöjen välistä liikkumista.

Asukasvalinnat tehdään Helsingin kaupungin sos. ja terveystoimen kanssa yhteistyössä vuoden 2007-2008 vaihteessa. Asuntoihin hakeminen tapahtuu Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry:n kautta.

Asukkat tulevat olemaan vuokrasuhteessa Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry:n ja hankivat palvelunsa haluamaltaan palvelujen tuottajalta.

Lisätietoja hankkeesta antaa

Pirjo Lampsijärvi
toiminnanjohtaja
Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry
Porttikuja 8, 00940 Helsinki
puh. +358 9 3424 7070,
helykoti.lampsijarvi@helyry.com