Jätemateriaalien aluekeräyspisteet Myllypurossa

551
paperi_kivensilmankuja_2.jpg
paperi_kivensilmankuja_2.jpg
 

Lähin aluekeräyspisteesi löytyy nyt YTV:n nettihausta helposti YTV:n verkkosivuilta osoitteessa http://www.ytv.fi/aluekerays/. Haun voi tehdä kaupungeittain, kaupunginosien tai postinumeroiden avulla.

Kartasta löytyvät yksittäiset lasin-, pariston- ja paperinkeräyspisteet sekä ns. uudet aluekeräyspisteet, joissa on omat astiat värilliselle ja värittömälle lasille, paperille, kartongille, paristoille, pienmetallille ja vaatteille. Ongelmajätettä ei aluekeräyspisteisiin voi tuoda.

Sen sijaan kodin ongelmajätettä otetaan maksutta vastaan pääasiassa huoltoasemien yhteydessä (Myllypurossa Teboil, palautusohje löytyy kontin ulkoseinästä) sijaitseviin ongelmajätekontteihin, Sortti-asemille tai keväisin kiertäviin keräysautoihin (kevään aikataulu Myllypurossa; ma 4.5. klo 20.20 – 20.50  Karjatanhuanpolku/Kukkaniityntie, ti 5.5. 17.00 – 17.30  Kiviparintie 4, ostoskeskus ja klo 17.40 – 18.20  Myllypadontie 2, kauppa, kioski) . Konttien ja Sortti-asemien sijainnit löytyvät kartalta.

 • Sortti-asemat ovat avoinna ma – pe klo 7 – 21, la ja su suljettu. Kivikossa, Konalassa ja Ämmässuolla vastaanotetaan pienkuormia hyöty-, seka- ja ongelmajätettä.
 • Poikkeukselliset aukioloajat v. 2009
  Sortti-asemat ovat avoinna lauantaina 25.4., 9.5. ja 16.5. klo 9.00–16.00 sekä vapunaattona 30.4. ja uudenvuodenaattona 31.12. klo 7-17.
  Pyhäpäivinä, juhannusaattona 19.6. ja jouluaattona 24.12. suljettu.

Lisätietoja antaa Käyttöpäällikkö Marjut Mäntynen, puh. 0400 609 493, marjut.mantynen(ät)ytv

Mihin voin viedä käytöstä poistetut paristot ja kannettavat pienakut? Voiko paristot nykyään hävittää sekajätteen mukana?  Mikä on oikein?

 • Paristot ja akut eivät kuulu sekajätteiden joukkoon. Vähittäiskaupan on otettava käytetyt kannettavat akut ja paristot maksutta takaisin kuluttajilta ilman uuden akun tai pariston ostopakkoa. Velvollisuus koskee myös ennen säädöksen voimaantuloa (26.9.2008) markkinoille luovutettuja akkuja ja paristoja. Kannettavilla akuilla ja paristoilla tarkoitetaan muita kuin autojen käynnistysakkuja tai teollisuudessa käytettäviä akkuja.
 • Paristot ja akut voi viedä:
  • Paristoja myyviin liikkeisiin
  • Alueellisiin hyödynnettävien jätteiden keräyspisteisiin, joissa on paristonkeräys.
  • Ongelmajätteiden keräyspisteisiin
  • Sortti-asemille
  • Kiertävään keräysautoon

Aluekeräyspisteet Myllypuron alueella.

lasi_kiviparintie.jpg 
Lasi: Kiviparintie
 lasi_tuulimyllyntie.jpg
Lasi: Tuulimyllyntie
ongelmajate_teboil.jpg 
Ongelmajäte: Myllypurontie Teboil
 paperi_ranckenintie_soraharjuntie.jpg
Paperi: Ranckenintie/Soraharjuntie
paperi_karjatanhuanpolku_kukkaniityntie.jpg
Paperi: Karjatanhuanpolku/Kukkaniityntie
paperi_myllytuvantie.jpg
Paperi: Myllytuvantie
paperi_kivensilmankuja.jpg
Paperi: Kivensilmänkuja
paperi_myllarintanhua_myllarintie.jpg
Paperi: Myllärintanhua/Myllärintie