Junnuvimmaan ilmoittautuminen käynnissä helmikuun

289
spidemia-koko-web-iso.jpg
spidemia-koko-web-iso.jpg

Pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet hakevat 10 – 15-vuotiaiden bändejä mukaan bändikatselmus Junnuvimmaan, jonka pääpalkintona on esiintymistilaisuuksia ja lahjakortteja. Jo kymmenen vuotta järjestetty bändikatselmus avaa nuorten bändille mahdollisuuden päästä kartuttamaan esiintymiskokemustaan ja saamaan palautetta alan ammattilaisilta. Tärkeämpää kuin totinen kisailu Junnuvimassa on hauskanpito, fiilistely ja lavakokemuksen kertyminen. Kuvassa Junnuvimman voittaja 2009 Spidemia.

Tavoitteena on nuorten ilmaisutaidon ja luovuuden tukeminen ja musiikin ilon jakaminen. Kärkijoukolle tarjolla on lahjakortteja ja keikkamahdollisuuksia pääkaupunkiseudun nuorisotoimien tapahtumiin. Yksi bändeistä valitaan Suomen suurimman bändikatselmuksen, Äänen ja Vimman, huhtikuun (24.4.) finaaliin Kulttuuriareena Gloriaan.

Mukaan otetaan 28 ensimmäiseksi ilmoittautunutta bändiä. Bändit voivat soittaa joko omia biisejä tai covereita. Ilmoittautuminen Arabian nuorisotalolle puhelin. (09) 310 89 134, josta voi kysellä lisätietoja tapahtumasta.

Tapahtuman järjestävät Helsingin, Espoon ja Vantaan kulttuuri- ja nuorisotoimet yhteistyössä HOK-Elannon kanssa.  Lisätietoja Junnuvimmasta nuoriso.hel.fi/aanijavimma > junnuvimma