Kesäksi kuntoon, naisten jumppaa Liikuntamyllyssä

402

Myllypuron Naisvoimistelijat ry. on toiminut Myllypurossa vuodesta 1967. Myllypuron naisvoimistelijoiden tavoitteena on edistää naisten liikuntakasvatusta ja tukea terveyden edistämistä liikunnan avulla. Olemme SVOLI:n jäsenseura.

Jumpparyhmämme kokoontuvat Liikuntamyllyssä maantaisin klo 18 – 19 ja toinen ryhmä 19 – 20. Molemmilla kiinteytystunneilla on teemana kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kiinteytysjumppatunneillamme voidaan käyttää painoja, voimatankoja, lautaa, kumoinauhoja ja omaa kehoa vastuksena. Kaikki tunnit sisältävät alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyn/rentoutuksen. Tunnit eivät sisällä monimutkaisia askelsarjoja tai voimakkaita hyppyjä tai pyörimisiä.

Tunnit ovat Liikuntamyllyssä peilisalissa, jossa ovat myös välineet ja matot käytössäsi. Tilat ovat valoisat ja viihtyisät. Tunnit ovat 55min pituisia.

Myllypuron naisvoimistelijoiden kevään 2011 maalis -ja huhtikuun jumppatunneille voit osallistua 25 € kausimaksulla, näin jumppakerran hinnaksi tulee n. 3 €.

Voit ilmoittautua suoraan tunnilla ohjaaja Nina Hirvoselle. Voit myös tulla ilmaiseksi tutustumaan jumppaan. Kun aloitat meillä, voit ilmoittautua tunnin alussa suoraan ohjaajalle ja saat mukaasi maksukuitin. Ota mukaan juomapuollo ja liikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet, näin sinun on mukava jumpata.

Tervetuloa uudet ja vanhat jumpparit mutkattomaan ja mukavaan jumppaan. Kesäksin kuntoon, sen on mahdollista!

Halutessasi voit saada lisätietoja Leena Imposelta, puhelin 050 341 2392.