Kontulassa Urban II -aluetapahtuma

429

Urban II -aluetapahtuma Mikaelinkirkolla 28.9.06 klo 9-18

”Urbaani tulevaisuus – Kaupunki kaikille”

Urban II -yhteisöaloiteohjelman päätösseminaari.
Aluetapahtuma Kontulassa Mikaelinkirkolla 28.9.06 klo 9-18.
Tapahtumaan on vapaa pääsy!

OHJELMA

Klo 9.00 – 16.30 Seminaari
Asiantuntijapuheenvuoroja ja paneelikeskusteluja. Teemoina ympäristö, kulttuuri ja tietoyhteiskunta, asukastoiminta, elinkeinoelämä sekä Urban II -ohjelman sosiaaliset hankkeet.

Klo 9.00 – 17.00 Hanketori
Urban II -ohjelman hankkeet esittäytyvät. Luvassa mm. * valokuvanäyttely Taiteilijat työssään * video: Kohtaamisia – Encounters * URB Kesäduuni -hankkeen Runovideo * valokuvia * hanke-esittelyjä * Pienkoneiden uusiokäyttö -hankkeen työntekijät neuvovat pienkoneiden kunnossapidossa ja kierrätyskoneiden korjaamisessa * Itä-Helsinki -aiheinen kuvientunnistuskilpailu * Taiteilija Jouko Nuora piirtää karikatyyrejä * muusikot Vadim Shevkoplyas ja Tapio Säyppö esiintyvät * Värikkäitä tanssiesityksiä Kassandra ry:ltä * Ohjelmaa myös lapsille.

klo 17.00 Kontula-dokumenttielokuvan ensi-ilta
Tii Ricksin ohjaamassa Kontula-dokumenttielokuvassa tutustutaan Kontulaan neljän kontulalaisen kautta ja tuodaan esiin kontulalaisten ajatuksia menneestä ja tulevasta. Tii Ricksin ohjaamassa elokuvassa seurataan Ira ja Mika Ebanksin, Timo-Jussi Kyyrön ja Johanna Nyyssösen elämää kevään ja kesän 2006 aikana.

Urban II -ohjelma pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.