Kutsu Myllypuro-Seuran ylimääräiseen syyskokoukseeen

296
seuranlogo.jpg
seuranlogo.jpg

Kokouskutsu Myllypuro-Seuran jäsenille ja jäsenjärjestöille. Syyskokouksessa päätimme järjestää ylimääräisen kokouksen, missä valitaan Myllypuro-Seuralle puheenjohtaja. Teknisistä syistä kokousta ei pystytty pitämään joulukuussa ja seuran hallitus siirsi kokouksen tammikuulle.

Tervetuloa Myllypuro-Seuran ylimääräiseen syyskokoukseen.
Kokous pidetään maanantaina 26.1.2009 klo 19.00 alkaen
Lehtienlukusalissa, Kivensilmänkuja 2.

Kokouksessa valitaan Myllypuro-Seuralle puheenjohtaja

Hyvää Uutta Vuotta

Hallitus

Myllypurossa eletään tulevina vuosina haasteellista aikaa ja Myllypuro-Seura ottaa haasteet vastaan.

  • Myllypuron uuden keskusterveysaseman perustyöt aloitetaan syksyllä 2009 ja terveysaseman pitäisi olla asukkaiden käytössä vuonna 2012.
  • Uuden ostoskeskuksen rakentaminen alkaa tämän hetken tietojen mukaan myös syksyllä 2009. Vielä voimme vaikuttaa siihen mitä tiloja uuteen ostriimme tulee.
  • Uusi jalkapallohalli on rakenteilla liikuntapuistoon.
  • Liikutapuistossa oleva leikkipuisto on menossa remonttiin –  tehdäänkö siitä perhepuisto joka sopii kaikille vauvasta vaariin?
  • Yllä olevat muutokset vaativat liikennejärjestelyjen uusimista ja meidän tulee vaikuttaa niiden toimivuuteen ja turvallisuuteen.
  • Vanhusten määrä kasvaa lähiössämme, miten turvaamme heidän turvallisen asumisens kotona.

Myllypuro on kasvava lähiö, jonka peruspalvelut on turvattava. Myllypuro tunnetaan aktiivisista asukkaistaan. Olemmeko aktiivisia myös tulevaisuudessa?

Jotta viestintä seuran ja jäsenten sekä jäsenjärjestöjen välillä sujuisi nopeasti, niin ilmoitathan seuralle sähköpostiosoitteesi (myllypuroseura@gmail.com ) ja olethan maksanut vuoden 2008 jäsenmaksun?