Millaisen Myllypuro-seuran haluamme?

458
Myllypuroväri1 LR

Keskustelutilaisuus ma 14.11.2016 klo 17.30 ennen Myllypuro-seuran syyskokousta asukastalo Myllärissä.

Myllypuro-seuran jäsenille ja kaikille seuran kehittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu keskustelutilaisuus 50-vuotiaan kaupunginosayhdistyksemme tulevaisuudesta.

Myllypuro-seuran toiminta on laajentunut vuosi vuodelta ja edellyttää aktiiveilta kotikulmien tuntemuksen lisäksi paneutumista Helsingin kaupungin toimintaan: aluetyöhön, kaavoitukseen, liiikenteeseen, kouluverkkokysymyksiin, sosiaali- ja terveysuudistuksiin jne. Samaan aikaan seuralla on paljon omaa toimintaa: Myllypuro-päivä, asukasiltoja, myyjäisiä, talkoot, valokuvanäyttely, painettuja julkaisuja, teepaitoja, tämän nettisivuston ylläpitäminen ja asukastalo Myllärin toiminnan koordinoiminen ynnä muuta.

Mihin asioihin haluamme seuran keskittyvän? Mihin rahkeet riittävät? Onko tarpeeksi erilaisia tekemisen paikkoja? Millaisiin asioihin haluaisit itse olla vaikuttamassa? Innostaisiko osallistuminen toimintaryhmiin? Tervetuloa keskustelemaan!

Kahvitarjoilu klo 18.30–19.00

Tilaisuuden jälkeen Myllypuro-seuran sääntömääräinen syyskokous klo 19.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 8§:ssä mainitut asiat:

  • Valitaan seuran puheenjohtaja vuodelle 2017 (nykyinen puheenjohtaja Anja Malm on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä)
  • Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle vuosille 2017–18 (erovuorossa ovat Sinikka Keinänen, Kari Nykänen, Eeva Saarikivi ja Pauli Saloranta)
  • Määrätään yhdistyksen jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017
  • Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2017
  • Hyväksytään talousarvio vuodelle 2017
  • Valitaan toiminnantarkastajat (2) ja heille varamiehet

Kokouksen esityslista, toimintasuunnitelma ja talousarvio on postitettu jäsenille ja ne ovat jaossa ennen kokouksen alkamista kokouspaikalla.

Järjestöjäsenet muistakaa täyttää edustajanne valtakirja ja ottaa se mukaan kokoukseen!

Tervetuloa kokoukseen ja vaikuttamaan Myllypuro-seuran ja Myllypuron kehittämiseksi entistäkin paremmiksi!