Moninaiset-päätösjuhla

434

KUTSU, Moninaiset – monta kulttuuria, yksi Suomi
Päätösjuhla la 25.11. klo 15-18 Stoan kahvilassa, Turunlinnantie 1

”Aikaisemmin kävin vain töissä ja katselin televisiota. Sitten sattumalta Kontufestareilla käteen osui Moninaisten esite, ja yhtäkkiä elämässä olikin tanssia, maalausta ja taidenäyttelyiden järjestelyä!”

Kolmen vuoden aikana Kassandran Moninaiset on tarjonnut monenlaista toimintaa naisille ja päiväkoti-ikäisille lapsille Itä-Helsingissä. Työpajojen lisäksi olemme järjestäneet taidenäyttelyitä, luentoja, yleisötilaisuuksia ja tapahtumia. Osallistujamäärä on yli 5000! Osallistujat ovat saaneet uutta sisältöä elämäänsä, ohjaajat löytäneet töitä ja Itä-Helsinkiin on syntynyt uusia järjestöjä. Kiitosta on tullut sekä osallistujilta että eri alojen ammattilaisilta. Hankkeena taidetyöhön panostanut Moninaiset on ollut ainutlaatuinen.

Ilman suurta joukkoa aktiivisia ja lahjakkaita naisia emme olisi onnistuneet. Tule kanssamme juhlimaan kolmen vuoden saavutuksia! Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, lisäksi näemme Moninaisista tehdyn dokumentin Suomineidon monet kasvot. Otamme mielellämme vastaan ohjelmaehdotuksia. Jos sinulla on esityksiä, niin ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin

Moninaiset – monta kulttuuria, yksi Suomi
Kaisa Hirn, tuottaja

Kassandra ry
Museokatu 34, 00100 Helsinki
tel (09) 6841 4212
gsm 050-4321 475
fax (09) 6841 4210
kaisa.hirn@kassandra.fi
www.kassandra.fi/moninaiset