MOY Hyödyllisiä linkkejä

451

Tähän osioon voivat asukkaat ilmoittaa hyödyllisiä linkkejä tietojen hakuun, ohjelmistojen lataukseen, tietokeneiden ja tiedostojen hallinnan ongelmiin jne.

 


 

Verotusta koskevia tietoja www.vero.fi

 


 

Karttoja ja reittiopastusta www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm

 


Matkustaessasi pääkaupunkiseudulla julkisilla kulkuneuvoilla löydät reittiopastuksen ja matka-ajan paikasta www.ytv.fi/FIN/.

 


 

Tietokoneharrastajalle – Microsoft Windowsin perusta DOS on monelle hämärä olemukseltaan. Erinomaista taustatietoa saat paikasta www.computerhope.com/msdos.htm.

 


 

Kaupunginosien netti-sivuille ja Helsingin Kaunginosayhdistysten Liiton tietoihin pääset paikasta www.helka.net/.

 


 

Harkitessasi kulutuselektroniikan, osien, pelien tai ohjelmistojen ostoa, löytyy hintavertailuja paikasta www.mbnet.fi/hintaseuranta/.

 


Jos olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja miten niitä eduskunnan eri valiokunnissa käsitellään ja arvioidaan, niin avaa osoite www.eduskunta.fi. Sieltä löydät myös valiokuntien julkaisuja luettavaksi.

 


Pientalon omistajalla on aika-ajoin tarpeita erilaisiin kunnostus- ja parannustöihin. Ohjeita rakennusalan kysymyksiin löydät osoitteesta www.rakentaja.fi. Sieltä on myös linkit puutarha- ja sisustusasioita käsitteleville sivuille.