Myllypuro-Seura HU:n kumppaniksi

402
kotiseutulogo.jpg
kotiseutulogo.jpg

Myllypuro-Seura on liittynyt Helsingin Uutisten kumppaniksi. HU:n kumppanit jaetaan paikallis-, kulttuuri- ja urheilukumppaneihin.  Myllypuro on paikalliskumppanit osiossa. Helsingin Uutisten paikalliset kumppanit kertovat omasta toiminnastaan, tapahtumistaan ja itselleen tärkeistä asioista HU:n kumppanit sivuilla. Koska Myllypuro on aktiivinen lähiö niin haluamme toimintaamme ja tapahtumiamme laajemminkin itä-helsinkiläisten tietoon. Haluamme nostaa esille Myllypuron tärkeitä asioita ja ilmiöitä kirjoituksin ja valokuvin. Kumppanuuden kautta Myllypurolla on mahdollisuus saada toiminnalleen lisää näkyvyyttä ilmaiseksi.

Kumppanuutemme ovat siis Helsingin Uutisten paikalliskumppanit osiossa ja ne löytyvät Myllypuro ja Myllypuro-Seura otsikoiden alla.

– Myllypuro sisältää yleisesti Myllypuroa koskevaa uutisointia.
– Myllypuro osioon pääsee lyhytosoitteella www.helsinginuutiset.fi/myllypuro

– Myllypuro-Seura viestii seuran asioista.
Myllypuro-Seura osioon pääsee lyhytosoitteella www.helsinginuutiset.fi/myllypuroseura

– Lisäksi sivustolla on tapahtumakalenteri, jonne voi laittaa Myllypuron alueella olevia tapahtumia. Rekisteröi itsesi HU:n paikallissaitin käyttäjäksi, jolloin voit lisätä tapahtuman kalenteriin.

Täällä Myllypuron kotisivulla on oikeassa yläkulmassa kohdassa <Myllypuron suorat> suorat linkit sekä Myllypuro että Myllypuro-Seura kumppanisivuihin Helsingin Uutisiin. Kumppaneiden juttuja nostetaan joka viikko paperilehden sivuille. Esimerkiksi keskiviikkona 18.3.2009 julkaistiin Myllypuro -kumppaniosion juttu lähityöhankkeesta Myllypuron alueella.

Antakaa vinkkejä!

Hyvät myllypurolaiset, jos teillä on sellaisia asioita, joiden haluatte tulevan laajempaan julkisuuteen itä-helsingin alueella niin ottakaa yhteyttä. Päivitetään tiedot HU:n kumppanuussivuille.

Myllypuro ja Myllypuro-Seura osion päivitysoikeudet:      
Markku Hämäläinen
0400 503 740
kumppanuus(ät)gmail.com 
Myllypuro-Seura osion päivitysoikeudet
Marita Manninen
040 522 2323
marimanni(ät)kolumbus.fi