Myllypuron kotisivun keskustelupalsta

385

Joulu-tammikuussa Myllypuron kotisivun julkaisujärjestelmää on päivitetty ja työ on nyt saatu valmiiksi. Esiintyneet ongelmat pitäisi olla nyt korjattu ja sivuston toimia normaalisti.

Keskustelupalstasta

Hyvät myllypurolaiset ja Myllypuron kotisivun lukijat ja keskustelupalstan kirjoittajat. Keskustelu muuttui vuoden 2011 lopulla tosi epämiellyttäväksi. Keskustelut eivät pysyneet aloitetussa aiheessa.

Tämä aiheutti keskustelukanavalla muutoksen, jota ei olisi missään nimessä haluttu toteuttaa. Mutta se tehtiin pakon sanelemana. Keskustelupalstalle kirjoittaminen vaatii nyt kirjoittajalta rekisteröitymisen. Kirjoitukset hyväksytään ennen julkaisemista.

Myllypuron kotisivun keskustelupalsta on valvottu ympäristö, jossa vain asialliset keskustelupuheenvuorot julkaistaan. Voit osallistua keskusteluun rekisteröitymällä keskustelupalstalle. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi kirjoittaa vain yhdellä tunnuksella. Mikäli jollain tunnuksella on jo kirjoitettu, uusia tunnuksia samalle sähköpostiosoitteelle ei hyväksytä.

Keskustelupalstan on tarkoitus antaa mahdollisuus asialliseen keskusteluun eikä toimia asiattomien kirjoitusten foorumina. Jokainen voi omassa mielessään pohtia, miten voisi esittää asiat rakentavasti. Aihepiirit ovat sinänsä vapaita, mutta toivotaan keskustelun liittyvän Myllypuroon ja myllypurolaisia koskettaviin asioihin. Hedelmällistä ja rakentavaa keskustelua!