Myllypuron koululaisten harrastusopas

575

Myllypuron koululaisten harrastusopas on valmistunut.

Tämä on ensimmäinen Myllypuron alueelle tarkoitettu, lasten ja nuorten harrasteopas. Tämän oppaan tarkoituksena on jakaa alueella olevista harrastemahdollisuuksista mahdollisimman laajasti tietoja kaikille kouluikäisille lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen. Harrasteoppaan tekemisen aikana on oltu yhteydessä kaikkiin tiedossamme oleviin Myllypuron alueella toimiviin kerhoihin, urheiluseuroihin, järjestöihin, yrityksiin, kirkkoon ja moniin muihin toimijoihin, joilla on ollut mahdollisuus tarjota mielekästä tekemistä koulun jälkeen, iltaisin ja viikonloppuisin.

Tämän harrasteoppaan tarkoituksena on löytää nuorille yhteinen, mielekäs, monipuolinen, turvallinen ja mukava harrastus, mikä jatkuisi vuosia eteenpäin! Tavoitteemme on tehdä harrasteoppaasta kerran vuodessa ilmestyvä ja julkaistava tiedonvälittäjä. Tämä oppaamme löytyy myös tämän kevään kuluessa alla mainitulta Myllypuron Ala-asteen www. sivuilta.

Toivomme ja odotamme innolla palautettanne, minkä voitte tehdä suoraan joko Myllypuron Ala-asteen verkkosivuilla http://www.mylpa.edu.hel.fi/ tai sähköpostitse suoraan vanhempainyhdistykselle myllypuro.vanhemmat@netti.fi

Tämän oppaan tekemisessä ovat mukana olleet:

  • Myllypuron ala-asteen Vanhempainyhdistys r.y., pj. Harri Mutanen, Maria Iho ja Leena Rauhamaa
  • Klaari Helsinki / Itäinen, Sanna Pylkkänen
  • HNMKY, Iina Mäkinen
  • Myllypuron ala-asteen rehtori, Anna Hirvonen

Opas on toteutettu Helsingin Sosiaaliviraston Klaari Itäinen ja Myllypuron Nuotta-tiimin (alueen lasten ja nuorten parissa toimijat) toimesta. Yhteistyökumppanina on ollut Myllypuron ala-asteen vanhempainyhdistyksen pj. Harri Mutanen sekä muita aktiivisia alueen vanhempia.

Esitteen kääntäjinä ovat

  • Heidi Nygård (ruotsi), kriisityöntekijä, Itäinen Nuorten kriisipiste
  • Tatjana Tsempoi (venäjä)
  • Sabad Yussuf (somalia), projektityöntekijät Versoprojekti Itäinen perhekeskus/ maahanmuuttajien perhetyö

Valokuvat on tuottanut Saara Vuorjoki (etukansikuvat ja kuva sivulla 12), Helsingin lähiöprojektin kuva-arkisto (kuva sivulla 17).

Jakelu: Painettuna esikoulun, koulun ja liikuntapaikkojen kautta. Sähköisesti Myllypuron ala-asteen ja yläasteen, Klaarin sekä Lähiöprojektin internetsivuilla.

Tiedustelut:

  • Harri Mutanen, Myllypuron Ala-asteen Vanhempainyhdistys r.y.matkapuhelin: 0400 432 576
  • Sanna Pylkkänen, Klaari -koordinaattori Sosv / Nuorten päihdetyö / Klaari Itäinen matkapuhelin: 050 402 0170

 
Avaa pdf -muodossa oleva opas [Avaa tästä]

Aiheeseen liittyviä linkkejä:

http://www.hel2.fi/sosv/klaari/info/index.htm
http://www.hel2.fi/sosv/klaari/julkaisut/index.htm
http://www.hel2.fi/sosv/index.html