Myllypuron Sissipuutarhurit televisiossa 26.7.2012 klo 19.30

381
kaupunkiviljely-10062012

 

YLEn Sissipuutarhurit -sarjan Myllypuron jakson kuvaukset suoritettiin 18. – 19.6.2012 Myllypuron kaupunkiviljelmällä Myllymatkantie 6:ssa. Nyt kuvattu Myllikän jakso tulee YLE tv2:sta tostaina 26.7. klo 19.30. Sen jälkeen se on näkyvissä myös YLE Areenassa 30 päivän ajan.

Talkoilla rakennettiin pari laaria, joihin istutettiin mahtavat valikoimat erilaisia taimia. Aikaiseksi saatiin myös perennapenkki, joka piristää aluetta kummasti. Suurin (ja siis kirjaimellisesti suuri) aikaansaannos oli työkalulaatikko, jonka toimintakeskus Sampolan kaverit rakensivat. Tästä lähtien  vesihanan avain, kasteluletku, kastelukannut ym. löytyvät tuosta laatikosta.

Jättimäiset kiitokset kaikille Sissipuutarhurit -kuvauksissa ja talkoissa olleille! Hienoa työtä tehtiin ja sateesta huolimatta saatiin paljon aikaiseksi. Jokainen käsipari ja hymynaama oli tarpeellinen ja olen ihan vakuuttunut, että meidän ansiosta hyvä meininki, usko yhteisöllisyyteen ja yhdessä puuhailuun sekä kaupunkiviljelykulttuurin leviämiseen välittyy myös Sissipuutarhurit -sarjan katsojille. Maailma, ja tietysti myös Myllypuro, on siis taas hitusen parempi paikka. Monelta juhlaan tulleelta ja ohikulkeneelta saatiin myös ihanan rohkaisevaa palautetta, kertoi hankkeen puuhanainen Ksenia Peltovuori.

 

kaupunkiviljely-10062012-2