Myllypuron nuorisotalo järjestää toimintaa sekä varhaisnuorille (3.–6.-luokkalaiset) että vanhemmille nuorille (13–17-vuotiaat). Tule mukaan!

2279

Myllypuron Nuorisotalo, Yläkivenrinne 6, puh. (09) 3107 1724

Myllypuron nuorisotalo järjestää toimintaa sekä varhaisnuorille (3.–6.-luokkalaiset) että vanhemmille nuorille (13–17-vuotiaat). Tule mukaan!

Suosituimmat pelit nutalla ovat biljardi, tietokoneet, pallopelit ja pingis. Talolla on neljä tietokonetta, PS3 ja PS4 vapaassa käytössä. Pelejä on hankittu toiveiden mukaisesti, joten niitä löytyy paljon ja monenlaisia!  Telkkarihuoneessa voit rentoutua sohvalla, katsella telkkaria tai kuunnella musiikkia. Hyllystä löytyy myös kasoittain erilaisia lauta- ja korttipelejä, joita voi vapaasti pelailla.

Nuorisotalolta voit myös lainata välineitä ulkopeleihin panttia vastaan. Talolta löytyy esimerkiksi jalkapalloja ja korispalloja.

Varhaisnuoret

Järjestämme Myllypuron nutalla toimintaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 14.00–16.30. Perjantaisin ja joka toisena lauantaina nuorisotalo on auki 15–17.30.

Vanhemmat nuoret

Ilta-aika on tarkoitettu vanhemmille nuorille: ma, ke ja to nuorisotalo on auki 17.00–21.00 ja perjantaisin ja ja joka toisena lauantaina 18.00–22.00.

Iltapäivä- ja pienryhmätoiminta

3.–6.-luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoimintamme sisältää kaikenlaista kivaa vapaa-ajanvietettä. Järjestämme myös pienryhmiä kuten pallokerhoa, poika- ja tyttökerhoa.

Edellä mainittujen aukioloaikojen lisäksi nuorisotalolla toimii muinakin aikoina erilaisia ryhmiä sekä järjestöjä.

Tervetuloa Myllypuron nutalle!