Ostarikatsastus ti 2.6.2015 ja kehityshanke

401

Hei myllypurolaiset asukkaat ja yrittäjät!

Helsingin yliopiston Ostoskeskukset julkisina tiloina -tutkimushanke on päättymässä ja tulokset julkistetaan tiistaina 2.6.2015 järjestettävällä bussiretkellä kaupunkitoimittajille. Mukaan on tulossa myös kaupungin virkamiehiä ja arkkitehteja.

Tarkoitus on esitellä retkeläisille yhdessä ostaria, sen tilannetta, ostarifoorumilaisia ja yhteiskehittelyideoita sekä tutkimuksessa selvitettyä Myllypuron mallia ostarien uudistamiseksi.

Bussi porukoineen saapuu Myllypuron ostarille n. klo 11.30. Sitten kokoonnutaan asukastalo Myllärissä ja pidetään pieniä puheenvuoroja ja katsastetaan ostaria. Minä esittelen foorumilaisia ja toimittajat saavat kysellä yhteisesti ja erikseen. Bussiretki jatkuu kohti Laajasaloa n. klo 12.20.

Tervetuloa siis silloin Mylläriin kaikki kynnelle kykenevät Myllypuron ostarista kiinnostuneet! Kutsua saa levittää kaikille myllypurolaisille.

Samana iltana ti 2.6. klo 18 on sitten Myllärissä ostarifoorumin kokous, jossa jatketaan työpajassa aloitettua yhteiskehittelyä ostarin toimijoiden kesken. Olet tervetullut sinnekin! Työpajan yhteenvedon voit ladata ja lukea täältä:  
http://blogs.helsinki.fi/lahioostarit/ostari-z/

Terveisin

Pasi Mäenpää
yliopistotutkija
Helsingin yliopisto, sosiaalitieteiden laitos
pasi.maenpaa@helsinki.fi
p. 050 448 8738