Pidetään yhdessä töhryt kurissa

529
saattaja_tohry.jpg
saattaja_tohry.jpg

Me myllypurolaiset olemme saaneet olla melko rauhassa töhryiltä täällä Myllypurossa. Mutta aina niitä vain näyttää kuitenkin siunaantuvan sinne sun tänne. Saattajat -taideteos Orpaanportaalla on kyllä saanut kokea kovin jo useaan otteeseen.

Tässä alla Saattaja kuvattuna töhrittynä 28.3.2008. Taideteos on Orpaanportaalla Tuulimyllyntie päässä. Näky ei ole mitenkään mieltä ylentävä.

Tästä töhrystä ilmoitti eräs myllypurolainen asukasaktiivi kaupungin kiinteistövirastoon puhelimella. Töhry luvattiin tulla poistamaan pikaisesti joskaan ei ihan silmän räpäyksellä. Selkeästi kaupungin maalla olevista töhryistä tulee siis ilmoittaa kiinteistövirastoon, sillä niiden puhdistaminen on viraston puhdistusvastuulla. Muut töhryt menevät kiinteistö/taloyhtiöiden piikkiin.

Ja jo sunnuntaina 6.4. Saattaja on jälleen puhtoinen. Eli puhdistus on hoidettu viikon loppupuolella. Saattaja on taas sellaisessa kunnossa, että hyvä siitä on itseään peilata. Kiitos kiinteistövirastolle nopeasta toiminnasta. Eikä sitten muuta kuin toivomaan, että töhryt pysyisivät poissa mahdollisimman kauan.

saattaja_puhdas.jpg

Mutta muistetaan ilmoittaa niistä sinne kiinteistövirastoon!

Teksti ja kuvat: Markku Hämäläinen