Rakennusviraston rakennuskohteet Myllypurossa

705
myllytuvantie.jpg
myllytuvantie.jpg

Rakennusvirastolla on ollut tiivis rakentamisen meininki Myllypurossa etenkin Myllypurontien, Myllytuvantien ja Myllypadontien seutuvilla menneen kesän aikana. Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston projektinjohtaja Helena Ström vastasi kyselyyn siitä kuinka suunnitelmien kanssa ollaan aikataulussa. Kolmen kohteen osalta on tullut muutoksia rakennusviraston nettisivulla oleviin suunnitelmiin nähden.

Myllypuroa koskevat aikataulut löytyvät osoitteessa: http://www.hel.fi/wps/portal/Rakennusvirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/HKR/fi/Ty_kohteet/Myllypuro.

  • Myllypurontie – Orpaanporras kiertoliittymän valmistelut ovat käynnissä ja rakentamiseen on varauduttu loka-marraskuussa. Kiertoliittymän rakentamisessa ollaan siis vähän myöhässä.
  • Jauhokujan rakentaminen on osana terveysaseman maarakennus- ja perustusurakkaa. Urakka on kyselyssä ja töihin pitäis päästä vuoden vaihteeseen mennessä. Se missä vaiheessa tehdään siltaa ja kaivetaan terveysaseman kellaria on sitten urakoitsijan aikataulutettava asia.
  • Myllypurontien sadevesiviemäröinti ja reunakiven asennus on vienyt niin kauan aikaa, että viherkohteena mainittua Myllypurontie – Myllypadontie länsireunan puistokäytäväverkoston parantamista ei enää tänä vuonna aloiteta.

Muissa rakennusviraston Myllypuron rakentamiskohteissa ollaan viimeistelyvaiheessa ja aikataulussa.

Kuvia eri kohteista:

Myllytuvantie: Uuden sorakadun rakentaminen

Kolsintie – Orpaanporras: Uuden pyörätien rakentaminenkolsintie_orpaanporras.jpg

Myllypurontie: Vesihuoltotyö ja reunakivien asennusmyllypurontien_vesihuoltotyo_1.jpg

Myllyväenkatu: Uuden kadun rakentaminenmyllyvaenkatu.jpg

Pikajuoksijanpolku ja -kuja: Uuden kadun ja portaiden rakentaminen Myllypuron urheilupuistoon
pikajuoksijankuja_ja_polku.jpg

Myllypurontie -Orpaanporras: Kiertoliittymän rakentaminen
kiertoliittyma.jpg