Seniorisäpinät ikääntyville

629

Liikettä niveliin, hiki pintaan ja kaveri mukaan. Helsingin kaupungin liikuntaviraston liikunnanohjausosasto aloittaa viikoittaiset seniorisäpinät Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Ensimmäisellä kerralla säpinöissä ovat mukana Tuula Haatainen, Anssi Rauramo, Arto Bryggare ja Aira Samulin. Toivotamme kaikki helsinkiläiset seniorit, ikään tai kuntoon katsomatta, lämpimästi tervetulleeksi!

Seniorisäpinät järjestetään torstaisin 6.3.-24.4.2008 klo 9.30-11.30 Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1), joka paikkana mahdollistaa monipuolisen liikuntatarjonnan. Tarjolla on mm. jumppaa, pelejä, kuntosaliharjoittelua, kävelyharjoituksia, tasapainoilua. Liikunta-aktiviteettien lisäksi seniorisäpinöissä on mahdollisuus tutustua terveysliikuntaan liittyviin infopisteisiin, saada henkilökohtaista ohjausta terveyskunnon mittauspisteistä sekä liikuntaneuvonnasta.

Seniorisäpinöiden tarkoituksena on:

  • aktivoida helsinkiläisiä ikääntyneitä liikkumaan
  • tutustuttaa uusiin liikuntamuotoihin
  • tuoda terveyttä edistävää toimintaa esille sekä lisätä terveysliikunnan tietoutta
  • totuttaa ja aktivoida säännölliseen liikuntaan
  • luoda aktiivinen foorumi eri senioritoimijoiden kohtaamisille ja antaa yhteystyötahoille mahdollisuus tiedottaa ja
  • markkinoida omaa terveyttä edistävää toimintaa

Seniorisäpinät ovat kaikille kohderyhmään kuuluville avoin tilaisuus. Tilaisuuksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja mukaan voi tulla millä kerralla tahansa. Monipuolisesta liikuntatarjonnasta pääsee nauttimaan seniorit 1 euron ja työikäiset 2 euron sisäänpääsymaksulla. Seniorisäpinät toteutetaan yhteistyössä kaupungin muiden hallintokuntien, paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Tervetuloa liikkumaan!