Suunnittele Myllypuro-seuralle uusi logo!

410
seuranlogo

Myllypuro-seura julistaa kaikille avoimen kilpailun seuran uudesta logosta seuran 50-vuotisjuhlavuoden johdosta.

Logosta tulee ilmetä seuran vireä toiminta sekä Myllypuron ainutlaatuinen luonne elinympäristönä. Logon tulee soveltua väri- ja mustavalkokäyttöön, erilaisille ruuduille ja materiaaleille sekä suuriin ja pieniin kokoihin.

Voittajatyön valitsee Myllypuro-seuran hallitus asiantuntevan juryn ehdotuksesta. Palkinto voittajatyön tekijälle on 500 euroa. Palkinto luovutetaan seuran 50-vuotisjuhlassa 24.9.2016. Logo saatetaan ottaa käyttöön jo tätä ennen.

Kilpailutyöt tulee lähettää huhtikuun loppuun mennessä 30.4.2016 joko kirjallisena (paperituloste) osoitteella Myllypuro-Seura ry, c/o Anja Malm, Neulapadontie 8 H 72, 00920 Helsinki, tai sähköisenä (PDF-tiedosto) osoitteella myllypuroseura (ät) gmail.com. Saatteessa on mainittava työn tekijän nimi ja yhteystiedot. Sama tekijä voi osallistua kilpailuun usealla työllä.

Logon tulee olla tekijänsä luovan työn tulos (ei kopio). Voittajatyön tekijän tulee luovuttaa pysyvä käyttöoikeus logoon Myllypuro-seuralle sekä oikeus muunnella logoa. Myllypuro-seura varaa oikeuden käyttää tai olla käyttämättä voittajatyötä logonaan.

Lisätietoja antavat:
Anja Malm, seuran puheenjohtaja,
anja.m.malm (ät) gmail.com
Pauli Saloranta, viestintävastaava, pauli.saloranta (ät) welho.com

Myllypuro-seura on helsinkiläinen kaupunginosayhdistys, perustettu 1966. Seuralla on 145 henkilöjäsentä ja 20 yhdistysjäsentä, joiden myötä seura edustaa laajapohjaisesti myllypurolaisia näkemyksiä. Seura on aktiivisesti vaikuttanut luonnonläheisen, monikulttuurisen ja liikunnallisen kaupunginosamme kehitykseen hyvässä yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Seura on mm. suhtautunut myönteisesti miljööseen sopivaan täydennysrakentamiseen. Tällä hetkellä ajankohtaista on mm. Metropolia-ammattikorkeakoulun kampushanke, monien kaavoitussuunnitelmien seuranta sekä uusien asukkaiden hyvä vastaanottaminen Myllypuroon. Vuosittainen päätapahtuma on Myllypuro-päivä asukastalo Myllärin ympärillä uudella ostarilla.