Tervehdys asukastalo Myllärin konttorilta

370

Myllärin 3-vuotisjuhlapäivää vietettiin iloisissa ja makoisissa tunnelmissa viime perjantaina. Kiitos Myllypuron Martoille ihanista tarjoiluista ja Myllypuro-Seuralle niiden hankkimisesta! Monen paikalle saapuneen kasvoilta katosi väsymyksen pilvi ja tilalle tuli ilahtunut onnen tuike kahvin ja tortun saatuaan. Iloa levitti runsaasti myös juontajana toiminut  Raija Tervomaa ”Maikkana Myllypurossa” pakinoillaan.

Herkästi esiintynyttä Myllärin luovaa ryhmää ja heidän esitystään ”Toisenlaisia Uutisia”  voi kysellä uusintaesityksiin konttoriltamme ryhmän ohjaajalta Tiaisen Terhiltä (myllarin.tilavaraukset@hel.fi tai 040 825 6956).

Päivän virallisen ohjelmaosuuden päättivät Oulunkylän Seurahuoneen bändin raikkaasti ja ammattitaitoisesti soittaneet nuoret miehet ja myös heidän yhteystietojaan voi kysellä konttorilta.

Juhlien Myllärissä päätyttyä Joulupukki jatkoi vielä ilon ja makeisten jakoa ostarilla. Kiitos Cityconille sekä K-Supermarketille ja S-marketille sponsoroinnista!

Ken ei ehtinyt viime perjantaina käymään Mediakirjastossa joulupotrettia ottamassa, niin vielä on tilaisuus tulevana perjantaina 19.12.2014 klo 13.00 – 16.00!

Myllärin isäntä vaihtuu emännäksi

Myllärissä talon isäntä vaihtuu emännäksi nyt vuoden vaihteessa, kun Myllypuro-Seuran puheenjohtaja vaihtuu Markku Hämäläisestä  Anja Malmiin. Aluetyön yksikön, edeltäjäni Jussilan Kirstin ja omasta puolestani iso kiitos Markulle yhteistyöstä asukastalo Myllärin toiminnan mahdollistamisessa sekä alueen parhaaksi monin tavoin toimimisesta. Myllärissä ja kylillä varmaan tavataan kuitenkin jatkossakin!

Edelleen kiitos teille kaikille ystävällisestä ja aktiivisesta yhteistyöstä kanssani kuluneen reilun puolen vuoden aikana Otan mielelläni vastaan tietoa menneistä käytännöistä ja uusista ideoista tai kehittämistarpeista niin Myllärin toimintaan kuin aluetyöhön liittyen. Vaikkakin epävarmuustekijöitä on ilmassa, luotan tulevaisuudessakin asioiden sujuvan parhain päin yhteistyöllä ja hyvällä tahdolla!

Kuten tiedätte Aluetyön yksikön rooli asukastalotoiminnan järjestämisessä on ollut parin viime vuoden ajan ”selvittelyn” alla. Virallisia päätöksiä ei ole vieläkään tehty. Kaupungin asukastalotoiminnan piti olla tämän vuoden lopulla kaupunginhallituksen käsittelyssä,mutta näin ei ole ehtinyt tapahtumaan. Käsittely on aikaisintaan tammikuun ensimmäisessä kokouksessa.

Ensi vuoden 2015 osalta toiminta jatkuu kuitenkin kuten ennenkin ja jos yllättäen tulee muutoksia kesken vuoden ilmoitan siitä välittömästi.

Pienenä muutoksena konttorimme aukioloaika on muuttumassa vuoden alusta klo 9.00-16.30 ajalle maanantai – torstai ja perjantaina olemme edelleen auki klo 9.00 – 16.00. Konttorillamme Terhi Tiainen ja Matti Pietilä ovat paikalla aukioloaikoina. Itsekin teen töitäni melko paljon Myllärin konttorilla, mutta myös liikun paljon, joten parhaiten minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla

Asukastalo Myllärin konttori on auki tämän viikon perjantaihin 19.12.2014 klo 16.00 asti. Tämän jälkeen avaamme ovemme taas 5.1.2015 maanantaina klo 9.00. Joulutauolla olemme ajoittain paikalla, joten akuuteissa asioissa meidät tavoittaa joko konttorin numerosta tai minulle soittamalla.

Iloista ja valoisaa Joulun aikaa sinulle toivoen sekä Onnellista Uutta Vuotta 2015 !

Minna Suoknuuti
Yhdyskuntatyöntekijä
Sosiaali- ja terveysvirasto
Aluetyön yksikkö
Asukastalo Mylläri
Kiviparintie 2 J
00920 HELSINKI
PL 7352
00999 Helsingin kaupunki
puh. 09-310 24075 tai 040-3347158
minna.suoknuuti@hel.fi
www.myllypuro.com